Verhuisbedrijf Parkstad is een echt familiebedrijf

Over ons

Een begrip in Limburg en omstreken

Als familiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij een verhuisbedrijf in hart en nieren. Verhuisbedrijf Parkstad is een begrip in Limburg en omstreken. Wij bieden een totaaloplossing voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Bij grootschalige verhuizingen nemen we u alle zorgen uit handen. Hulp nodig bij het inpakken en verhuizen van enkele meubels? U kunt ons ook inschakelen voor kleine verhuizingen. Wij onderscheiden ons in het bieden van service op maat.

Verhuisbedrijf Parkstad is tevens gespecialiseerd in ontruiming en het bezemschoon opleveren van woningen en kantoren. Moet u uw pand (op korte termijn) in de oorspronkelijke staat opleveren? Ons team helpt u graag om de woning of bedrijfspand klaar te maken voor oplevering.

Geen gedoe met zware meubels of meermaals op- en neer rijden, maar een stressloze verhuizing dankzij Verhuisbedrijf Parkstad

NIWO Vergunning

Verhuisbedrijf Parkstad is in het bezit van een NIWO Vergunning. De Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO) is dé vergunningverlener voor het wegtransport. Op grond van de Wet wegvervoer goederen verlenen zij vergunningen aan transportondernemingen in Nederland op het gebied van goederenvervoer op de weg. Iedere 5 jaar toets NIWO diverse kwalitatieve eisen waaronder betrouwbaarheid en vakbekwaamheid.

Veiligheid en kwaliteit

Het is niet voor niets dat wij al 10+ jaar actief zijn in de verhuisbranche. Wij gebruiken voor elke opdracht de juiste materialen. Zowel voor uw inboedel als onze verhuizers. Zo werken wij onder meer met premium verpakkingsmaterialen, verhuisliften, steekwagens en geceticideerde spanbanden om uw spullen zo efficiënt en veilig mogelijk te vervoeren. Bij Verhuisbedrijf Parkstad hechten we veel waarde aan veiligheid en de gezondheid van ons team. Door gebruik van goed materiaal zoals een degelijk verhuis harnas en de juiste tiltechnieken kunnen fysieke klachten op de lange termijn voorkomen worden. Laat al het zwaar til- en sjouwwerk maar aan ons over!

Waarom kiezen voor Verhuisbedrijf Parkstad

  Diensten

  Gecertificeerde verhuizers

  Verhuisbedrijf Parkstad is NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

  Een echt familiebedrijf

  Als gepassioneerd familiebedrijf zijn we trots op ons vak en dat dragen we graag uit.

  Premium verhuismateriaal

  Ons team werkt uitsluitend met het beste verhuis-materiaal om uw spullen optimaal te beschermen.

  Een bosje bloemen na afronding

  Helemaal gesetteld in uw nieuwe woning? Dan kunt u een mooie bos bloemen verwachten!