Ontruiming

Moet uw woning of bedrijf binnenkort ontruimd worden, maar mist u de mankracht of tijd om het zelf te doen? Wij ontzorgen u bij het schoon en leeg opleveren van uw (huur)woning, bedrijfspand of zorgkamer. Verhuisbedrijf Parkstad is inzetbaar voor allerlei soorten ontruimingen in Limburg.

Een zorgeloze woningontruiming begint bij een ervaren ontruimploeg

Een woningontruiming kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Het is een proces waarbij veel geregeld moet worden en waar verdriet of andere emoties parten spelen. Met name bij een gedwongen verhuizing, scheiding of het verliezen van een dierbare, kan het leegruimen van de woning een flinke opgave zijn. Door de ontruiming uit te besteden, blijft de emotionele betrokkenheid beperkt en blijft er ruimte over om u te focussen op andere zaken. In veel gevallen moet een woningontruiming binnen enkele dagen uitgevoerd worden. Een professionele ontruimservice neemt u al het werk uit handen en kan ook binnen een kort tijdsbestek de ontruiming afronden.

Verhuisbedrijf Parkstad is een echt familiebedrijf met bijna 10 jaar ervaring. We zijn NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd en hebben al honderden succesvolle ontruimingen gedaan in onder meer Maastricht, Sittard en Kerkrade. Als professioneel verhuisbedrijf in Limburg bieden we een zorgeloze woningontruiming van begin tot eind. Of u nu hulp nodig heeft bij het bezemschoon opleveren van een studio of een eengezinswoning; op ons kunt u rekenen.

Het uit handen geven van uw woningontruiming biedt voordelen

  • Geen omkijken naar de (de)montage en herstelwerkzaamheden;
  • Een verhuisbedrijf beschikt over de juiste materialen en een ruime verhuiswagen;
  • Uw inboedel is goed verzekerd tegen schade;
  • U hoeft geen beroep te doen op vrienden en familie;
  • U voorkomt fysieke klachten door het zware tilwerk uit te besteden.
Woningontruiming in Limburg uitbesteden

Van schoonmaken tot herstelwerkzaamheden

Ontruiming gaat verder dan het simpelweg leeghalen van de woning. Is de gehele inboedel uit de woning verwijderd? Dan vindt een grondige schoonmaakbeurt plaats. De schoonmaakwerkzaamheden variëren van het dweilen en stofuigen van de vloeren tot aan het ontvetten van de keuken(apparatuur). Eventuele stickers en lijmresten op deuren en inbouwkasten worden verwijderd. Het ervaren team van Verhuisbedrijf Parkstad zorgt dat uw appartement, studio, herenhuis of eengezinswoning volledig spic en span is. Dient de woning in de originele staat te worden teruggebracht? Dan voeren wij kleine herstelwerkzaamheden uit zodat de woning opnieuw in de verhuur of verkoop kan. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van vloerbedekking en behang, het herstellen van gaten in muren en het sauzen van wanden en plafonds.

Ook voor bedrijfsontruiming in regio Parkstad

Wilt u uw bedrijfspand laten ontruimen omdat u gaat verhuizen of vanwege een faillissement? Verhuisbedrijf Parkstad is tevens gespecialiseerd in bedrijfsontruiming en kan u hierbij van dienst zijn. Ons team kan een bedrijfsgebouw, kantoorunit of winkelpand in Limburg volledig bezemschoon opleveren. De eerste stap van de ontruiming is het leeghalen van de ruimte. De bedrijfsinboedel kan worden verhuisd, opgeslagen of naar de vuilstort worden gebracht. Nadat het bedrijfspand is ontdaan van alle kantoormeubels, apparatuur en andere spullen, vindt een grondige schoonmaakbeurt plaats. Moet het pand kaal worden opgeleverd? Dan ontfermt ons team zich ook over het verwijderen van systeemplafonds, vloeren, tussenwanden en raamwering. Verhuisbedrijf Parkstad heeft ervaring met zowel kleine als grote bedrijfsontruimingen in Limburg. Alleen hulp nodig bij de bedrijfsverhuizing? Lees meer over onze professionele verhuisservice voor bedrijven.

Ontruiming na overlijden

Het ontruimen van een woning na het overlijden van een dierbare brengt vaak veel stress en emoties met zich mee. Wij van Verhuisbedrijf Parkstad kunnen van betekenis zijn voor de nabestaanden bij een ontruiming na overlijden. Als professionele ontruimers hebben wij de ervaring en middelen in huis om het proces snel en efficiënt te laten verlopen. We dragen zorg voor het verwijderen van eventuele grote meubels of apparaten die niet meer nodig zijn. Dit bespaart u tijd en fysiek (zwaar) werk. Door de ontruiming na overlijden uit handen te geven, kunt u zich volledig richten op bijvoorbeeld de uitvaart, de administratieve- en financiële afwikkelingen.

Ook een zorgeloze verhuizing?

Verhuisbedrijf Parkstad is een begrip in Limburg en omstreken. Ons team staat graag voor u klaar om de verhuizing naar uw nieuwe appartement, studio, bedrijfspand of eengezinswoning vlekkeloos te laten verlopen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een exacte prijsopgave.