Seniorenverhuizing

Onze ervaring leert dat senioren het verhuisproces en de verandering van woonomgeving extra ingrijpend vinden. Een seniorenverhuizing vraagt dan ook om een andere aanpak dan een reguliere verhuizing voor particulieren of bedrijven. Bij Verhuisbedrijf Parkstad snappen we maar al te goed dat extra (persoonlijke) aandacht, heldere communicatie en zorgvuldigheid belangrijk zijn bij het verhuizen van ouderen. Indien gewenst helpt ons team ook bij het schoonmaken van de voormalige woning.

Een onbezorgde verhuizing begint bij een ervaren verhuisploeg

Gaat u zelf of uw ouder(s) binnenkort verhuizen naar een andere woning of een verzorgingstehuis? Verhuisbedrijf Parkstad heeft jarenlange ervaring met het verhuizen van ouderen. Vakkundigheid, service en veiligheid staan bij ons voorop. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde en ervaren verhuizers. Gepassioneerde mensen met uitstekende kennis van zaken en een beheerste aanpak. Verhuizen is écht een vak apart. Seniorenverhuizing in het bijzonder. Met een onervaren verhuisploeg loopt u het risico op vervelende beschadigingen. Schade aan de salontafel, het schilderwerk of het trapgat is niet ongewoon bij een verhuizing. Dat is natuurlijk erg zonde, met name bij items met een hoge emotionele of historische waarde.

Verhuisbedrijf Parkstad is een echt familiebedrijf met bijna 10 jaar ervaring. We zijn NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd en hebben al honderden succesvolle verhuizingen gedaan in onder meer Maastricht, Sittard en Kerkrade. Als professioneel verhuisbedrijf in Limburg bieden we een zorgeloze verhuizing van begin tot eind. Of u nu hulp nodig heeft bij het vervoeren van enkele meubels of een complete inboedel; op ons kunt u rekenen.

Het uit handen geven van uw verhuizing biedt voordelen

  • Geen omkijken naar de (de)montage en het in/uitpakken van uw spullen;
  • Een verhuisbedrijf beschikt over de juiste materialen en een ruime verhuiswagen;
  • Uw inboedel is goed verzekerd tegen schade;
  • U hoeft geen beroep te doen op vrienden en familie;
  • U voorkomt fysieke klachten door het zware tilwerk uit te besteden.
Professionele seniorenverhuizing Limburg

Senioren verhuizen met extra zorg en aandacht

Bij ons staan uw wensen of die van uw hulpbehoevende ouders centraal. Onze professionele verhuizers zijn getraind om op een empathische manier te communiceren met zowel de ouderen als hun familieleden. We hebben oog voor de emotionele waarde van uw eigendommen en de impact die het verhuisproces mogelijk heeft. Op uzelf, ouder(s) of partner. Wilt u graag zelf uw dierbare erfstukken inpakken voor de verhuizing? Geen probleem. Vooraf nemen de gehele planning en de aandachtspunten met u door. U heeft hierbij de mogelijkheid om aan te geven welke spullen eventueel wel of niet meegaan naar de nieuwe woning.

Betreft het een verhuizing van iemand met dementie? Dan is een uitgebreide voorbereiding wenselijk, eventueel met de hulp van familieleden en andere betrokkenen. Door zoveel mogelijk items op precies dezelfde plek te plaatsen, krijgt de nieuwe woning of kamer direct een vertrouwd gevoel. Het antieke dressoir komt zoals vanouds in de gang en de keukenkastjes worden op dezelfde manier ingedeeld.

Hulp bij het schoonmaken van uw oude woning

Wilt u uw oude woning netjes achterlaten? Wij helpen u graag bij het schoonmaken van de woning nadat de hele inboedel is overgeplaatst. Van het dweilen van de parketvloer tot aan het vetvrij maken van de keuken. Naast het schoonmaakwerk ontfermt ons team zich over kleine herstelwerkzaamheden. Is er een gaatje zichtbaar in de muur na het verwijderen van een schilderij of fotolijst? Dan wordt deze netjes dichtgemaakt. Ook dragen we zorg voor het verwijderen van lijmresten, behang en vloerbedekking. Tot slot wordt ook de tuin en/of het balkon onder handen genomen. Verhuisbedrijf Parkstad is ook in te schakelen voor het ontruimen van seniorenwoningen, hospice kamers en kamers in verzorgingshuizen.

Ook een zorgeloze verhuizing?

Verhuisbedrijf Parkstad is een begrip in Limburg en omstreken. Ons team staat graag voor u klaar om de verhuizing naar uw nieuwe appartement, studio, bedrijfspand of eengezinswoning vlekkeloos te laten verlopen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een exacte prijsopgave.