Studenten verhuizing

Mooie studentenkamer of studio gevonden? Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor een professionele verhuisservice. Geen gesjouw met zware spullen of nachtmerries over scheurende verhuisdozen, maar een probleemloze verhuizing zonder stress of blessures. Wij zorgen dat uw inboedel veilig aankomt bij uw nieuwe woonruimte in Limburg.

Studenten verhuizing uitbesteden aan vakmensen

Neem zelf de regie over uw kleine verhuizing…

Wie als student gaat verhuizen of op kamers gaat, heeft te maken met een kleine inboedel. Met name bij het verlaten van het ouderlijk huis, beslaat de meubelcollectie vaak niet meer dan wat kasten en een bed. Toch kan verhuizen ook met een kleine inboedel een flinke klus zijn; van het inpakken van alle spullen tot het regelen van inpakmateriaal en vervoer. Daar komt het inladen van de verhuiswagen en het uitpakken nog bij. U heeft de volledige regie over de verhuizing. Dit kan prettig zijn, maar anderzijds ook stressvol.

Voor de nodige mankracht bent u afhankelijk van familie en vrienden. Verhuizen met vrienden en bekenden in uw omgeving is natuurlijk gezellig, maar heeft zo zijn nadelen. Het (verkeerd) tillen van zware spullen kan leiden tot nare blessures en rugpijn. Niet iets waar u uw beste vriend of (schoon)moeder graag mee opzadelt. Bevindt de studio zich op een lastig te bereiken locatie? Dan kan het een hele opgave zijn om de inboedel naar binnen te krijgen. Zeker indien er geen lift aanwezig is of de juiste verhuismaterialen ontbreken.


Of kies voor het gemak van professionele verhuishulp

Lukt het niet om voldoende vrienden op te trommelen? Of wilt u de zekerheid dat uw spullen zonder beschadigingen aankomen? Dan is het raadzaam om een beroep te doen op een professionele verhuisservice voor kleinschalige verhuizingen. Verhuisbedrijf Parkstad heeft jarenlange ervaring in studenten verhuizingen. Vakkundigheid, service en veiligheid staan bij ons voorop. Ons team bestaat uitsluitend uit gecertificeerde verhuizers met bakken ervaring. We zijn NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd en hebben al honderden succesvolle, kleine verhuizingen gedaan in onder meer Maastricht, Sittard en Kerkrade. Als professioneel verhuisbedrijf in Limburg bieden we een zorgeloze verhuizing van begin tot eind. Of u nu hulp nodig heeft bij de verhuizing naar een studio in het centrum of een studentenflat; op ons kunt u rekenen.

Omdat goede voorbereiding het halve werk is, krijgt u op voorhand een handige checklist. Hierin staan praktische zaken waar u rekening mee moet houden voor de verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan het omzetten van abonnementen en verzekeringen.

Verhuisbedrijf Maastricht voor kleine woningen

Het uit handen geven van uw verhuizing biedt voordelen

  • Geen omkijken naar de (de)montage en het in/uitpakken van uw spullen;
  • Een verhuisbedrijf beschikt over de juiste materialen en een ruime verhuiswagen;
  • Uw inboedel is goed verzekerd tegen schade;
  • U hoeft geen beroep te doen op vrienden en familie;
  • U voorkomt fysieke klachten door het zware tilwerk uit te besteden.

Zelf (deels) inpakken

Voor een zorgeloze verhuizing naar uw studio of kamer biedt Verhuisbedrijf Parkstad complete studenten verhuizing op maat. We pakken al uw spullen in en demonteren de meubels. Als erkend verhuisbedrijf in Limburg maken we uitsluitend gebruik van premium verhuisdozen, coderingsstickers en verpakkingsmaterialen voor optimale bescherming van uw inboedel. Dat geeft een fijn gevoel. Zodra onze verhuiswagen bij de nieuwe woning is aangekomen, plaatsen we alle items op de gewenste plek en zorgen we dat al het apparatuur netjes is aangesloten.

Verhuisbedrijf Parkstad biedt ook de optie om zelf in te pakken en de dozen te laten verhuizen door een vakman. In dit geval nemen we alleen het verhuis transport voor onze rekening. Ideaal wanneer u slechts een handjevol spullen heeft, maar het zware tilwerk wilt uitbesteden. Bijkomend voordeel is dat u geen omkijken heeft naar het regelen van een geschikte verhuiswagen of mankracht. Gemak dient de mens!

De voormalige woonruimte bezemschoon opleveren

Het bezemschoon opleveren van een huurhuis of studentenkamer is meestal een vereiste wanneer u deze verlaat. Daarom biedt Verhuisbedrijf Parkstad ook ontruiming aan als aanvulling op de reguliere studenten verhuizing. Na het leeghalen van de woning maken we deze gereed voor de eindoplevering. Ons team geeft uw studio een grondige schoonmaakbeurt en zal deze in de originele staat terugbrengen. Precies zoals de woonruimte was bij het aangaan van het huurcontract. Daarnaast herstellen we lichte beschadigingen (gaatjes in de muur) en verwijderen we indien nodig behang en vloerbedekking. Als verhuisservice voor kleinschalige verhuizingen zorgen we dat het huis of de studentenkamer die u achterlaat piekfijn in orde is.

Ook een zorgeloze verhuizing?

Verhuisbedrijf Parkstad is een begrip in Limburg en omstreken. Ons team staat graag voor u klaar om de verhuizing naar uw nieuwe appartement, studio, bedrijfspand of eengezinswoning vlekkeloos te laten verlopen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een exacte prijsopgave.