Particuliere verhuizing

Verhuist u alleen of met het hele gezin naar een nieuwe woning in de regio Limburg? Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor een professionele verhuisservice. Geen gesjouw met zware dozen of gehannes met de Billy boekenkast, maar een probleemloze verhuizing zonder stress of blessures. Wij zorgen dat uw inboedel veilig aankomt bij uw nieuwe woning in Limburg. U kunt uw eigendommen met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Een stressloze verhuizing begint bij een ervaren verhuisploeg

Verhuisbedrijf Parkstad heeft jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen. Vakkundigheid, service en veiligheid staan bij ons voorop. Wij geloven niet in low budget verhuizingen met studenten. Verhuizen is écht een vak apart. Met een onervaren verhuisploeg loopt u het risico op vervelende beschadigingen. Schade aan de pas gelakte voordeur, de eettafel of het trapgat is niet ongewoon bij een verhuizing. Dat is niet alleen erg zonde, maar brengt ook extra (reparatie)kosten met zich mee.

Verhuisbedrijf Parkstad is een echt familiebedrijf met bijna 10 jaar ervaring. We zijn NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd en hebben al honderden succesvolle verhuizingen gedaan in onder meer Maastricht, Sittard en Kerkrade. Als professioneel verhuisbedrijf in Limburg bieden we een zorgeloze verhuizing van begin tot eind. Of u nu hulp nodig heeft bij het vervoeren van enkele meubels of een complete inboedel; op ons kunt u rekenen.

Omdat goede voorbereiding het halve werk is, krijgt u op voorhand een handige checklist. Hierin staan praktische zaken waar u rekening mee moet houden voor de verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan het omzetten van parkeervergunningen en abonnementen.

Het uit handen geven van uw verhuizing biedt voordelen

  • Geen omkijken naar de (de)montage en het in/uitpakken van uw spullen;
  • Een verhuisbedrijf beschikt over de juiste materialen en een ruime verhuiswagen;
  • Uw inboedel is goed verzekerd tegen schade;
  • U hoeft geen beroep te doen op vrienden en familie;
  • U voorkomt fysieke klachten door het zware tilwerk uit te besteden.
Particuliere verhuizing in Limburg regio Parkstad

Het verhuizen van ieder woningtype in regio Parkstad

Particuliere verhuizingen doen wij voor ieder woningtype; van eengezinswoningen tot appartementencomplexen. Onze verhuisliften reiken tot de 8e etage. Bij de meeste woningen in de regio Parkstad Limburg komen we hiermee tot de hoogste verdieping. Bij hogere gebouwen is er vrijwel altijd een ruime binnenlift aanwezig. Voor lastige plekken zoals een smal trappenhuis of steeg beschikken we over kleinere liften. Ook voor kleine woningen en studio’s draaien wij onze hand niet om. Hulp nodig bij het verhuizen van een compacte inboedel? Bekijk dan onze dienst Studenten Verhuizing.

Ook expert in zakelijke verhuizingen in Limburg

Naast particulier verhuizen staan we ook voor u klaar bij het zakelijk verhuizen. Neemt u intrek in een ander kantoorpand of verhuist u naar een andere etage binnen hetzelfde complex? Schakel Verhuisbedrijf Parkstad in voor een soepele en vlotte verhuizing. Ons team heeft jarenlange ervaring met zowel kleine als grote zakelijke verhuizingen in de regio. Of u nu 5 werkplekken heeft of 500; wij zorgen dat al het apparatuur en kantoormeubilair veilig geïnstalleerd wordt op de nieuwe werkplek. De combinatie van onze efficiënte werkwijze, jarenlange ervaring en professionele verhuismaterialen maakt dat de impact op uw bedrijfsactiviteiten minimaal is.

Kies voor het complete pakket of enkel transport

Voor een zorgeloze verhuizing naar uw nieuwe onderkomen biedt Verhuisbedrijf Parkstad complete verhuizing op maat. We helpen u bij het inpakken van uw spullen en het demonteren van de meubels. Dit kan u aardig wat tijd besparen. Bovendien heeft u de zekerheid dat uw spullen uiterst zorgvuldig zijn ingepakt. Als erkend verhuisbedrijf in Limburg maken we uitsluitend gebruik van premium verhuisdozen, coderingsstickers en verpakkingsmaterialen voor optimale bescherming van uw inboedel.

Op de plaats van bestemming zullen we al uw eigendommen naar binnen dragen. Onze ervaren verhuizers vertrekken pas wanneer de gehele inboedel op de gewenste plek staat. En de wasmachine? Die sluiten we ook gewoon netjes voor u aan. We zorgen dat al het apparatuur is aangesloten en controleren of deze als vanouds werken.

Wilt u alleen uw inboedel van A naar B laten vervoeren? Geen probleem. Verhuisbedrijf Parkstad geeft u de ruimte om de verhuizing in te vullen zoals u dat wilt. In dit geval nemen we alleen het verhuis transport voor onze rekening.

Ook een zorgeloze verhuizing?

Verhuisbedrijf Parkstad is een begrip in Limburg en omstreken. Ons team staat graag voor u klaar om de verhuizing naar uw nieuwe appartement, studio, bedrijfspand of eengezinswoning vlekkeloos te laten verlopen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een exacte prijsopgave.