Zakelijke verhuizing

Worden alle bedrijfsactiviteiten verplaatst naar een andere locatie? Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor een professionele verhuisservice. Door de verhuizing uit te besteden, voorkomt u dat de werkzaamheden onnodig lang stil liggen of uw personeel rugklachten oploopt. Voor Verhuisbedrijf Parkstad zijn zakelijke verhuizingen gesneden koek. Wij zorgen dat de bedrijfsinventaris veilig aankomt bij uw nieuwe werkplek in Limburg. Dat begint al bij een feilloze voorbereiding!

Uw bedrijfs­verhuizing goed geregeld

U heeft de stap genomen om de huidige kantoorlocatie te verlaten. Te weinig ruimte door personeelsgroei is één van de meest genoemde beweegredenen om te verhuizen. Wellicht heeft ook uw onderneming een flinke uitbreiding doorgemaakt en neemt u binnenkort intrek in een groter pand met voldoende plek voor al uw werknemers. Of wellicht heeft u een mooi bedrijfspand gevonden in het bruisende centrum of juist op een industrieterrein met veel parkeergelegenheden. Wat uw beweegreden ook is; het is belangrijk dat alles volgens planning verloopt en uw personeel weer snel aan de bak kan.


Een bedrijfsverhuizing is een flinke onderneming. Er komt veel meer bij kijken dan men denkt. Verhuisbedrijf Parkstad is een echt familiebedrijf met bijna 10 jaar ervaring. We kennen het reilen en zeilen van het verhuisproces van zowel kleine als grote bedrijven. We zijn NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd en hebben al honderden succesvolle verhuizingen gedaan in onder meer Maastricht, Sittard en Kerkrade. Ons team weet precies welke zaken op voorhand geregeld moeten worden. Daarbij hebben wij de juiste materialen en het vervoer in huis om de zakelijke verhuizing zo veilig en efficiënt mogelijk te realiseren.

Kies voor zekerheid en laat uw zakelijke verhuizing tot in de puntjes verzorgen door een specialist. We bekijken op voorhand waar de verhuiswagen(s) kunnen parkeren en pakken de bedrijfsinboedel vakkundig voor u in. Na het vervoeren wordt alles weer zorgvuldig uitgepakt. In het nieuwe kantoorpand zorgen we dat alle archiefkasten, bureaus, bureaustoelen, planten, maar ook ICT-voorzieningen netjes geïnstalleerd worden. Onze verhuizers gaan pas weg zodra al het apparatuur werkt. Oók de koffiemachine!

Zakelijke verhuizing in Limburg

Het verhuizen van ieder kantoortype in regio Parkstad

Zakelijke verhuizingen doen wij voor ieder kantoortype; van monumentale panden tot kleine kantoorruimtes en grote bedrijfsgebouwen met vele faciliteiten. Ook hebben wij veel ervaring in het verhuizen van winkelpanden, magazijnen en zorginstellingen. Onze verhuisliften reiken tot de 8e etage. Bij de meeste bedrijfspanden in de regio Parkstad Limburg komen we hiermee tot de hoogste verdieping. Bij hogere gebouwen is er vrijwel altijd een ruime binnenlift aanwezig. Voor lastige plekken zoals een smal trappenhuis of steeg beschikken we over kleinere liften.

Het uit handen geven van uw verhuizing biedt voordelen

  • Geen omkijken naar de (de)montage en het in/uitpakken vanuw spullen;
  • Een verhuisbedrijf beschikt over de juiste materialen en een ruime verhuiswagen;
  • Uw bedrijfsinboedel is goed verzekerd tegen schade;
  • U hoeft geen beroep te doen op uw personeelsleden;
  • U kunt zich blijven richten op uw business in plaats van de verhuizing.

Ook expert in particuliere verhuizingen in Limburg

Naast zakelijk verhuizen staan we ook voor u klaar bij het particulier verhuizen. Neemt u intrek in een nieuwe woning in de buurt of verhuist u naar een andere stad binnen Limburg? Schakel Verhuisbedrijf Parkstad in voor een soepele en vlotte verhuizing. Ons team heeft jarenlange ervaring met zowel kleine als grote particuliere verhuizingen in de regio. Of u nu 20 dozen heeft of 200; wij zorgen dat al uw spullen en meubels de juiste plek krijgen in uw nieuwe huis. De combinatie van onze efficiënte werkwijze, jarenlange ervaring en professionele verhuismaterialen maakt dat de verhuizing op rolletjes verloopt. Voor een (zeer) compacte inboedel bieden we ook Studenten Verhuizing aan.

Laat uw oude kantoor netjes achter

Dient u uw kantoor na verhuizing bezemschoon op te leveren? Verhuisbedrijf Parkstad kan u hierbij van dienst zijn. Na de verhuizing gaat ons team over tot bedrijfsontruiming van uw voormalige bedrijfsruimte, inclusief eventuele externe ruimtes zoals een garage of magazijn. We zorgen dat de locatie er weer spic en span uitziet zodat de volgende huurder zo snel mogelijk intrek kan nemen. Bedrijfsontruiming gaat verder dan het dweilen van de vloer en een sopje halen over de kozijnen. Ook herstelwerkzaamheden worden door ons team uitgevoerd. U kunt hierbij denken aan het dichten van gaatjes of het verwijderen van vloerbedekking of tussenwanden.

Ook een zorgeloze verhuizing?

Verhuisbedrijf Parkstad is een begrip in Limburg en omstreken. Ons team staat graag voor u klaar om de verhuizing naar uw nieuwe appartement, studio, bedrijfspand of eengezinswoning vlekkeloos te laten verlopen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een exacte prijsopgave.